Kezdőlap
Bemutatkozás
Kapcsolat
Keresés
Termékkatalógusok
Forgalmazott termékek
WEBSHOP

Az összes termék listázása




Elfelejtette jelszavát?
Még nincs fiókja? Regisztráljon
Bevásárlókosár
Jelenleg üres a bevásárlókosara.
 
 

 
 
     
Használati feltételek PDF Nyomtatás E-mail

Általános tudnivalók
Adatvédelmi politika
Egészségügyi figyelmeztetés  


Általános tudnivalók

Az Medicommers áruházban vásárlás előtt regisztrációra van szükség, ahol a szállítási és számlázási adatok megadására kerül sor. A rendelések teljesítésére az itt közölt feltételek érvényesek.

Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

 Rendeléskövetés 

Megrendelése státuszát nyomon követheti bejelentkezés után a 'Fiók karbantartása' menüpont alatt, így egyszerűen tájékozódhat arról, hogy milyen fázisban tart a rendelés feldolgozása.

 

 Elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

  • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza az Medicommers Kft.-hez. A vevő azonban nem veheti használatba a készüléket.
  • Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
  • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
  • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket, legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
  • A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, amit kedvezményként az Medicommers Kft. elengedett a házhozszállításkor.
  • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, az Medicommers nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
  • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Egyéb kérdésekben az elállási jog gyakorlását 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályozza.

  


Adatvédelmi politika

Az Medicommers Kft. fontosnak tartja vásárlói adatainak biztonságos és diszkrét kezelését. A Medicommers Kft. weboldalán regisztrált felhasználók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az Medicommers alvállalkozójaként működik (pl. Posta, futárszolgálat). Ekkor azonban, az alvállalkozók a Medicommers Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Regisztrációs adatok

Vásárlóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.

A megrendeléssel kapcsolatos tájékoztatás

A Medicommers Kft. vásárlóit  e-mail vagy telefon segítségével tájékoztatja. Megrendelése státuszát nyomon követheti bejelentkezés után a 'Fiók karbantartása' menüpont alatt is.

A regisztráció megszüntetése

Regisztrációja megszüntetéséhez kérjük, küldjön egy e-mailt az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre, amelyben megadja a regisztrációkor megadott e-mail címét és nevét. Felhívjuk figyelmét, hogy új rendelés feladásakor ismét regisztrálnia kell magát!

A felhasználó adatainak módosítása

Regisztrált felhasználóink a Medicommers Kft. webshopjában adataikat bármikor megváltoztathatják bejelentkezést, követően az "Fiók karbantartása" menüpont alatt.

  


 Egészségügyi figyelmeztetés:

Az egészségére való tekintettel a Medicommers Kft. csak a következő feltételek mellett szállít termékeket:

 

A kontaktlencse megrendelőjének:

Az ön által rendelt kontaktlencse paraméterei meg kell hogy egyezzenek az ön optikusa vagy szemorvosa által,  az elmúlt 12 hónapban megadott értékekkel

Ön a rendelésével biztosítja felénk, hogy ön már kontaktlencse-viselő és tisztában van a  kontaktlencse használatával és ápolásával. Ugyancsak biztosítja felénk, hogy rendszeresen jár optikusához vagy szemészéhez ellenőrzésre, hogy megelőzze szemének károsodását.

Rendelésével igazolja, hogy Önnek – mint vásárlónknak - sem szemorvosa, sem optikusa nem ajánlotta a kontaktlencse viselésének megszüntetését, tehát nem tiltották el a lencseviseléstől.

A Medicommers Kft. nem felelős az értékesített termékeivel kapcsolatos esetleges  érzékenységért. A termékeket a gyártó eredeti csomagolásában, bontatlanul szállítjuk ki. Nem vállalunk felelősséget hibás használatért és bánásmódért.

Kizárólag csak eredeti, gyári csomagolású termékeket küldünk. Nem szállítunk felbontott dobozokat.

Ön rendelésével biztosítja felénk, hogy betöltötte a 18. életévét.

 

Szemorvosi ellenőrzés + lencseápolás:

Ön mint kontaktlencse-viselő, rendszeresen járjon szemorvoshoz. Ajánljuk, hogy fél évente járjon ellenőriztetni szemének állapotát.

Kérjük, hogy csak olyan kontaktlencsét rendeljen, amely az Ön szemének megfelelő és amelynek ön pontosan ismeri paramétereit!

Minden használat után alaposan tisztítsa meg és ápolja lencséjét!

A csomagolásban található melléklet tartalmazza a maximális viselési időt. Kérjük, ennél ne viselje tovább, mert egyébként látási képességét rontja!

Szemének bármiféle irritációja esetén hagyja abba a kontaktlencse viselését és forduljon azonnal szemorvosához!  Kérjük, ne használjon sérült lencsét se!

Ön tisztában van a kontaktlencse használhatósági idejével és a termék bánásmódjával. Hibás használatért és bánásmódért nem vállalunk felelősséget.

 

Köszönjük, hogy elolvasta figyelem felhívásunkat!

Köszönettel:

Medicommers Kft.

 
 
© 2024 Medicommers Kft.
Kezdőlap | Kapcsolat