Kezdőlap
Bemutatkozás
Kapcsolat
Keresés
Termékkatalógusok
Forgalmazott termékek
WEBSHOP

Az összes termék listázása




Elfelejtette jelszavát?
Még nincs fiókja? Regisztráljon
Bevásárlókosár
Jelenleg üres a bevásárlókosara.
 
 

 
 
     
Szállítás és fizetés PDF Nyomtatás E-mail

Szállítási és fizetési feltételek 

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

Szállítási módok:

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a rendelés helyének függvényében változik. Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • Postai utánvét vagy kiszállítás (Kizárólag Bp. területén belül): A szállítási költséget a regisztrált szállítási cím alapján automatikusan kalkuláljuk, s ezzel együtt, a fizetendő díjat is jelzi Önnek a kosár funkcióban. Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó postai dolgozónak vagy a futárnak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget.
    Postaköltség számítása a mindenkori postai tarifa szerint történik + ÁFA (amely a vevő részére kiadásra kerülő számlán külön tételként feltüntetésre kerül.)

  • A termékek személyes átvétele a Medicommers Kft. irodájában (1145 Bp. Amerikai út 31/b. sz. , H-P: 9:00 - 16:00 között)

Kérjük, hogy a csomag átvéteklekor annak sértetlenségét szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

 

 Fizetési módok:

  • Utánvét: Fizetés az áru átvételekor készpénzben a kézbesítőnek.
  • Készpénzes fizetés személyes átvételkor
 
 
© 2024 Medicommers Kft.
Kezdőlap | Kapcsolat